Javni poziv za podnošenje prijava za dodjelu sredstava u Programu stambenog zbrinjavanja, sanacija/rekonstrukcija ratom oštećenih/porušenih stambenih jedinica na području Brčko distrikta Bosne i Hercegovine

30.5.2024. Odjeljenje za raseljena lica, izbjeglice i stambena pitanja Vlade Brčko distrikta Bosne i Hercegovine objavilo je Javni poziv za podnošenje prijava za dodjelu sredstava u Programu stambenog zbrinjavanja, sanacija/rekonstrukcija ratom oštećenih/porušenih stambenih jedinica na području Brčko distrikta BiH.

Image for news

Pomoć za stambeno zbrinjavanje, sanaciju/rekonstrukciju ratom oštećenih/porušenih stambenih jedinica dodjeljuje se vlasnicima stambenih jedinica na području Brčko distrikta BiH, čije stambene jedinice usljed oštećenja u ratu ne zadovoljavaju minimalne stambene uslove shodno Standardima za obnovu i izgradnju stambenih jedinica i objekata u svrhu stambenog zbrinjavanja.

Javni poziv je otvoren 15 dana i traje od 30.5.2024. do 13.6.2024. godine i bit će objavljen na oglasnoj ploči Vlade Brčko distrikta BiH i Odjeljenja za raseljena lica, izbjeglice i stambena pitanja, te web stranici www.rlisp.bdcentral.net.

Javni poziv možete preuzeti na linku: 

https://rlisp.bdcentral.net/Content/Read/Javni_poziv

Prijavu i izjavu podnosioca na javni poziv možete preuzeti na linku: 

https://rlisp.bdcentral.net/Content/Read/Obrasci