Saopćenje za javnost Odjeljenja za raseljena lica, izbjeglice i stambena pitanja

6.11.2018. Odjeljenje za raseljena lica, izbjeglice i stambena pitanja

Image for news
Odjeljenje za raseljena lica, izbjeglice i stambena pitanja obavještava javne ustanove, nevladine organizacije i vjerske zajednice da su dana 26. 10. 2018. godine u dnevnim novinama: Dnevni avaz, Blic i Dnevni list, te na web stranici Ministarstva za ljudska prava i izbjeglice BiH objavljeni: 
  1. Javni poziv za dostavu projektnih prijedloga za obnovu i izgradnju komunalne i socijalne infrastrukture na prostorima na kojima žive raseljena lica i povratnici iz sredstava za 2018. godinu, i
  2. Javni poziv za dostavu projektnih prijedloga u svrhu elektrificiranja stambenih jedinica povratnika i raseljenih lica iz sredstava za 2018. godinu. 

Javni pozivi i aplikacioni formulari su dostupni na web stranici Ministarstva za ljudska prava i izbjeglice BiH www.mhrr.gov.ba, a mogu se preuzeti i u regionalnim centrima Ministarstva. Rok za dostavu projektnih prijedloga je 21 dan od dana objavljivanja Javnog poziva. 

Napomena: 

Popunjene prijave/aplikacije možete lično dostaviti u zgradu Odjeljenja za raseljena lica, izbjeglice i stambena pitanja, kancelarija br. 5, ulica Islahijet br. 7. Rok za dostavu projektnih prijedloga je utorak (13. 11. 2018. godine) do 16.00 sati. 

Sve dodatne informacije u vezi s Javnim pozivom mogu se dobiti na telefonski broj: 049 / 232-481, kontakt osoba: Mujo Mustafić.